Leden 2012

Gallery Update | Victorious › Season 3

30. ledna 2012 v 15:00 | Katherine |  Update


Victorious > Season 3 > Episode Stills

Victorious > Season 3 > Behind The Scenes

Victorious > Season 3 > TheSlap.com Pics

Gallery Update | Victorious › Season 2

30. ledna 2012 v 14:56 | Katherine |  Update


Tak konečně jsem trochu zamakala na galerii. Doufám že už to co nejdřív dodělám abych mohla přidávat novinky.

Victorious > Season 2 > Promotionals

Victorious > Season 2 > Episode Stills

Victorious > Season 1 > TheSlap.com Pics

Gallery Update | Victorious › Season 1

23. ledna 2012 v 19:53 | Katherine |  Update

Victorious > Season 1 > Promotionals

Victorious > Season 1 > Episode Stills

Victorious > Season 1 > Behind The Scenes

Daniella › Filmography

20. ledna 2012 v 22:58 Daniella > Filmography

› Pacific Blue • as Young Corey | 1997
› Follow Your Heart • as Angie LaRocca | 1999
› American Dreams • as Joyce Fitzsimmons | 2003
› Still Standing • as Bethany | 2003
› 8 Simple Rules • as Missy / Missy Kleinfeld | 2003-2004
› The Bernie Mac Show • as Karen | 2004
› Listen Up • as Megan Kleinman | 2004-2005
› Simon Says • as Sarah | 2006
› Taking 5 • as Gabby Ann Davis | 2007
› Zoey 101 • as Rebecca | 2006-2007
› Nancy Drew • as Inga Veinshtein | 2007
› Miss Guided • as Meredith Ritter | 2008
› The Suite Life of Zack and Cody • as Dana | 2008
› United States of Tara • as Paige | 2009
› iCarly • as Popular 11th Grade Girl | 2010
› Victorious • as Trina Vega | 2010-??
› Here's the Kicker • as Lacey Matthews | 2011
› A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! • as Tootie | 2011
› Supah Ninjas • as Clarissa | 2011
› Fred 2: Night of the Living Fred • as Bertha | 2011
› Rachel's Return • as Danielle | 2011

Elizabeth › Filmography

18. ledna 2012 v 17:47 | Katherine |  Elizabeth > Filmography

› The Black Donnellys • as Jenny | 2007
› Harold • as Evelyn Taylor | 2008
› The Clique • as Shelby | 2008
› The Battery's Down • as Bat Mitzvah Guest | 2009
› Victorious • as Jade West | 2010-??
› Winx Club • as Daphne | 2011
› Big Time Rush • as Heather Fox | 2011
› The Death and Return of Superman • as Fan Girl | 2011
› White Collar • as Chloe | 2012

Ariana › Filmography

18. ledna 2012 v 17:40 | Katherine |  Ariana > Filmography

› 13 • as Charlotte | 2008
› Victorious • as Cat Valentine | 2010-??
› Winx Club • as Princess Diaspro | 2011

Victoria › Filmography

18. ledna 2012 v 17:33 | Katherine |  Victoria > Filmography

› Gilmore Girls • as Jill | 2003
› The Suite Life of Zack and Cody • as Rebecca | 2005
› Mary • as Stella | 2005
› When Do We Eat? • as Young Nikky | 2005
› Silver Bells • as Rose | 2005
› Zoey 101 • as Lola Martinez | 2005-2008
› Everwood • as Thalia Thompson | 2006
› The Garden • as Holly | 2006
› Unknown • as Daughter | 2006
› The Naked Brothers Band • as Herself | 2009
› iCarly • as Shelby Marx | 2009
› True Jackson, VP • as Vivian | 2009
› Spectacular! • as Tammi Dyson | 2009
› The Kings of Appletown • as Betsy | 2009
› The Troop • as Eris Fairy | 2010
› Victorious • as Tori Vega | 2010-??
› The Boy Who Cried Werewolf • as Jordan Sands | 2010
› Fun Size • as Wren | 2012
› The First Time • as Jane Harmon | 2012

Sorry :(

17. ledna 2012 v 20:52 | Katherine |  Messages
Ahoj ahoj :) Takže, omlouvám se že jsem tu dlouho nebyla, ale ve škole se uzavírají známky takže jsem musela hodně zabrat, a taky jsem měla zavirovaný počítač ale naštěstí je to už v pohodě. Hlavně se omlouvám affs že jsem neobíhala. Čas od času ale něco přidávám do galerie. Musím co nejdřív doplnit všechny fotky ale asi to bude trvat celkem dlouho.

Photo of the Month › February 2012

4. ledna 2012 v 15:35 | Katherine |  Photo of the Month
Tady můžete hlasovat o fotku měsíce :) Vybrala jsem fotky z natáčení Victorious.


Daniella › Biography

2. ledna 2012 v 19:59 | Katherine |  Daniella > Biography
Povolání: Herečka
Věk: 22
Datum narození: 1. 3. 1989
Místo narození: West Hills, California, USA
Znamení: Ryby

Daniella Monet (narozena jako Daniella Monet Zuvic) se narodila 1.3. 1989 ve West Hills v Californii. V sedmi letech se začala objevovat v různých televizních reklamách. V roce 1997 hostovala v epizodě "Pacific Blue." V 2003 hrála v seriálech "American Dreams" a "8 Simple Rules." Poté byla obsazena do role Megan Kleinman v CBS sitcomu "Listen Up!", kde hrála po boku Jasona Alexandera. Také si zahrála v seriálu "Zoey 101" jako Chaseova přítelkyně Rebecca. V roce 2007 si zahrála ve filmech "Nancy Drew" a "Taking 5". Teď hraje Trinu Vegu ve Victorious.